BİTLİS / HİZAN - Sağınlı Kamran İnan Yatılı Bölge Ortaokulu

Etiket Sonuçları: eğitim

Haz

Çocuklarımız ve gençlerimizin vergi konusunda bilgilendirilmesi ve farkındalıklarının artırılmasına önemli bir katkı sağlayan vergi bilinci eğitimleri, bakanlığımızca düzenlenmiş olan animasyonlar bu hafta tüm 5-6-7-8. sınıflarımızda izletilmiş olup öğrencilerimizin vergi konusunda bilgilendirilmesi sağlanmıştır.

May

Okulumuzun özel sınıfı öğretmenlerinden Tansu BOZGÖZ ve Ayhan IŞIK, özel öğrencilerimizden Behçet ÖZDEMİR'in doğumgününü kutladılar. Behçet hem çok sevindi, hem de ilk kutlanan doğumgünü olduğu için çok heyecanlandı. Öğretmenlerimize bu güzel duyguları çocuklarımıza yaşattıkları için çok teşekkür ediyoruz :)

Nis

Okulumuz özel eğitim öğrencileri yağlı boya ile boyama etkiniliği yaptılar. Yüzlerindeki mutluluk görülmeye değerdi.Öğretmenimiz TANSU BOZGÖZ' e teşekkür ediyoruz.

Mrt

Okulumuz Fen Bilimleri öğretmeni Kadir Eser tarafından velilerimize Okul Aile Eğitimi gerçekleştirildi

Ock

Her yıl 11 Kasım Ağaç Bayramı kabul ediliyor ve "Geleceğe Nefes" olacak fidanlar dikiliyor. Bu sürece katkı sağlamak adına okulumzdaki etkinlikte fidan dikimleri öğrencilerimizin katkıları ile gerçekleştirildi.

Ock

Trafik güvenliği konusunda mevcut farkındalığın arttırılması amacıyla İçişleri Bakanlığı ve Milli Eğitim Bakanlığı işbirliğinde, ortaokul öğrencilerinin trafik konusundaki farkındalığını geliştirmek için Trafik Kültürü ve adabı eğitimi verildi.

Ekm

İl milli eğitim müdürümüz sayın Mehmet Emin Korkmaz ile İlçe milli eğitim müdürümüz sayın Cemalettin Güngör okulumuza ziyarette bulundular. Müdürlerimiz sınıflarımızı ziyaret ettikten sonra öğrencilerimiz için yeni eğitim öğretim döneminde nasıl daha fazla faydalı olabiliriz bu konuda dilek ve temmennilerimizi dinlediler.

Müdürlerimize ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederiz.

Tem

Okulumuz öğrencileri belgesel eğitimi aldı. Öğrencilerimiz belgeselleri izledikten sonra resimler çizerek öğrendiklerini pekiştirdi.

Tem

Okulumuz öğrencileri telafi eğitimi programı kapsamında ilk yardım eğitimi aldı.

Tem

Okulumuz öğrencileri telafi eğitimi programı kapsamında Anadolu Çocuk Etkinliklerine katılım sağladı.

Haz

Okulumuzda telafi eğitimi başlıyor.
Değerli velilerimiz, sevgili öğrencilerimiz tüm sınıflarımızda başlayacak olan telafi eğitimi ile ilgili detaylı bilgiye videoyu izleyerek ulaşabilirsiniz.

Haz

Karnelerini alan öğrencilerimiz dilerlerse telafi eğitimi ile eksikliklerini giderebilecek. Okulumuz telafi eğitimi boyunca açık olacak. Çocuklarının telafi eğitimine katılmasına izin veren veliler "veli izin belgesini" doldurduktan sonra okulumuz müdürlüğüne ulaştırmaları gerekiyor.