BİTLİS / HİZAN - Sağınlı Kamran İnan Yatılı Bölge Ortaokulu

Etiket Sonuçları: talafi

Tem

Okulumuz öğrencileri belgesel eğitimi aldı. Öğrencilerimiz belgeselleri izledikten sonra resimler çizerek öğrendiklerini pekiştirdi.

Tem

Okulumuz öğrencileri telafi eğitimi programı kapsamında ilk yardım eğitimi aldı.

Tem

Okulumuz öğrencileri telafi eğitimi programı kapsamında Anadolu Çocuk Etkinliklerine katılım sağladı.

Haz

Okulumuzda telafi eğitimi başlıyor.
Değerli velilerimiz, sevgili öğrencilerimiz tüm sınıflarımızda başlayacak olan telafi eğitimi ile ilgili detaylı bilgiye videoyu izleyerek ulaşabilirsiniz.

Haz

Karnelerini alan öğrencilerimiz dilerlerse telafi eğitimi ile eksikliklerini giderebilecek. Okulumuz telafi eğitimi boyunca açık olacak. Çocuklarının telafi eğitimine katılmasına izin veren veliler "veli izin belgesini" doldurduktan sonra okulumuz müdürlüğüne ulaştırmaları gerekiyor.